AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: -Evi depremde zarar görmesine rağmen çeşitli nedenlerden dolayı hak sahibi olamayan vatandaşlar için Van Valiliği bazı çalışmalar yapmaktadır


VAN (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, evi depremden dolayı zarar görmesine rağmen çeşitli nedenlerden dolayı hak sahibi olamayan vatandaşlar için Van Valiliğinin bazı çalışmalar yaptığını söyledi.
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Vana gelen Gedikli, partisinin il başkanlığını ziyaret ettikten sonra Van Valiliğine geçti.
     Vali Münir Karaloğluyla görüşen Gedikli, Vali Yardımcısı Atay Uslu, İl Başkanı Abdullah Aras ve bazı parti yöneticileriyle Anadolu Konteyner Kentinde kalan depremzedeleri ziyaret etti.
     Gedikli ve beraberindekiler, 6 yıl önce eşini kaybeden ve 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Zümeyra Kalkanın konteynerine misafir oldu. Aileye gıda yardım paketi veren Gedikli, sorunlarını dinledi. Türkçe bilmediği için Kürtçe konuşan Kalkana İl Başkanı Aras tercümanlık etti.
     Konteyner kentteki Kuran kursu ve spor salonunu ziyaret eden Gedikli, burada kursiyerler ve velileriyle sohbet etti. Kursiyerlerin projektör, bilgisayar ve klima gibi taleplerini not eden Gedikli, çocuklarla badminton oynadı.
     Gedikli, TOKİ tarafından Edremit ilçesinde depremzedeler için yaptırılan kalıcı konutların inşaat alanında incelemelerde bulundu.
     Burada gazetecilere açıklama yapan Gedikli, kentte meydana gelen depremin hemen ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların bölgeye yaptıkları ziyaretin olumlu sonuçlarını ziyaret sırasında gördüğünü söyledi.
     Bülent Gedikli, vatandaşların hayır dualarıyla yola çıkan bir parti olduklarını ifade ederek, gittiği her yerde kadın, çocuk her kesimin yaptıkları hizmetlerden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğana dua ettiklerine şahit olduklarını kaydetti.
     Gedikli, Başbakanımızın da söylediği gibi biz halka efendi değil hizmetkar olmak için yola çıktık. Allaha çok şükür şimdiye kadar halkımızdan aldığımız güç ve destekle yolumuza devam ediyoruz. Bu insanların duaları bizimle beraber olduğu müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı olmaz diye konuştu.
     Gerek parti kurmayları gerekse vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde en büyük talebin konut olduğunu ifade eden Gedikli, Evi depremde zarar görmesine rağmen çeşitli nedenlerden dolayı hak sahibi olamayan vatandaşlar için Van Valiliği bazı çalışmalar yapmaktadır dedi.
     Gedikli, Vandaki incelemelerinin ardından helikopterle Hakkariye geçti.
    
     Muhabir: Yahya Öylek
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER