AK Parti Milletvekili Öz, TCDD çalışanlarıyla

AK Parti Milletvekili Öz, TCDD çalışanlarıyla bir araya geldi


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, TCDD çalışanlarıyla bir araya geldi.
     TCDD Malatya 5. Bölge Müdürlüğü lokalinde Demiryolu İş Sendikası öncülüğünde demiryolu çalışanlarıyla bir araya gelen Öz, Malatyada hızlı trenle ilgili fizibilite çalışmalarının 2013 yılı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi.
     AK Parti olarak demiryoluna özen ve hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Öz, yıllar öncesine ait teknolojilerin günümüz ihtiyaçlarına yanıt veremez hale geldiğini dile getirdi.
     Öz, Artık yüksek hızlı tren gibi teknolojiler var. Günümüzde zamanı çok hızlı bir şekilde kullanmak, maliyeti düşürmek büyük önem taşıyor. Sadece yolcu taşımacılığı olarak bakmamak gerekiyor. Malatyadan Ankaraya 14 saatte gidiliyor. Ama yüksek hızlı tren devreye girdiğinde bu süre iki saate inecek. Ayrıca, Malatyanın kağıt ya da tabela üzerinde büyükşehir olmasını arzu etmiyoruz. Malatyanın organize sanayisinin çok daha ileriye gitmesini bekliyoruz dedi.
     Demiryolu İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş de demiryolu işçilerinin sıkıntılarını Öze aktararak, kendilerinin desteğini beklediklerini söyledi.
     Toplantıya AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, TCDD 5. Bölge Müdürü Üzeyir Ülker ve demiryolu çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Öz, TCDD çalışanlarıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER