AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi

AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İl Başkanlığınca İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, SGK binası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, partinin her kademesinde birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti.
     Birliğin sağlanması halinde başarının da sağlanacağını aktaran Eyyüpoğlu, Birlik ve beraberlik sayesinde milletvekili genel seçimlerinde büyük başarı elde ettik. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Muhtemelen 6 ay öne alınması düşünülüyor. Yerel seçimlerde aynı başarıyı elde etmeliyiz dedi.
     Daha sonra kürsüye gelen milletvekili Mehmet Akyürek ise gerçekleştirilen kongrenin ardından yeniden İl Başkanlığına seçilen Yusuf Eğilmeze herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti.
     Akyürek, TBMMnin tatile girmesinin ardından milletvekillerinin Şanlıurfaya gelerek burada çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
    
     -IMFye borç veren Türkiye
    
     Milletvekili Zeynep Karahan Uslu da AK Parti teşkilatının tatil yerine çalışmayı tercih ettiğini ifade ederek, tatile giren TBMMde bu dönem de önemli yasalar çıkarıldığını söyledi.
     AK Partinin iktidarı döneminde yaptığı çalışmalara değinen Uslu, şunları kaydetti:
     Bir zamanlar o 70 cente muhtaç olan Türkiyenin, IMFden borç almak için kapılarda bekleyen Türkiyenin, IMFye borç veren Türkiyeye dönüşmesini AK Partinin iktidarıyla gördük, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın performansıyla gördük.
     Milletvekili Mahmut Kaçar ise TBMMnin tatile girmesiyle diğer parti milletvekillerinin tatil yapmayı tercih ettiğini ancak AK Partili milletvekilleri için dinlenme değil dinleme zamanının geldiğini belirtti.
     İl Başkanı Yusuf Eğilmez de danışma meclisi toplantılarının aile içi toplantılar olduğunu dile getirdi.
     Daha sonra İl Başkanlığı Kongresine katkıları bulanan kişilere plaket verildi.
     Toplantıya, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER