AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu:

AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Ramazan ayı bizler içinde teşkilatımız içinde yoğun bir ay olacak


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Ramazan ayı bizler içinde teşkilatımız içinde yoğun bir ay olacak dedi.
     Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayında yoğun bir programları olduğunu ifade ederek, Ramazan ayı bizler içinde teşkilatımız içinde yoğun bir ay olacak. Zira biz ramazan ayı boyunca teşkilat çalışmalarımızı ramazanın bereketiyle ramazana uygun bir şekilde icra etmiş olacağız diye konuştu.
     Programlarını 2 bölüme ayırdıklarını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:
     İlk 15 günlük bölümde tüm milletvekillerimiz Tokatımız da olacaklar ve onlarda Tokatta ramazanı şerifi idrak etmiş olacaklar. Milletvekillerimizde geldikten sonra her ilçede bir iftar programı yapacağız, yapılan kamu yatırımlarını yerinde görmeye gideceğiz ve bazı açılışlar yapacağız. Diğer 15 günlük çalışmamızda ise Tokat merkezde ve ilçe başkanlıklarında her gün bir fakir ailede iftar yapacağız ve fakir vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Pazar günü bu çalışmamıza başlayacağız. Hazırladığımız yardım paketlerini de gittiğimiz mahallelerde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza dağıtacağız.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER