Akbanktan Konya çıkarması

Akbanktan Konya çıkarması


KONYA (A.A) - Akbank, dünyadaki ve Türkiyedeki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği Akbank Sizin İçin Buluşmalarının 8incisini Konyada gerçekleştirdi.
     Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Konya Ticaret Odasında (KTO) gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin, dünya ekonomisinde bulunduğu yerin çok üstünde bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.
     Binbaşgil, Türkiyenin özellikle yüksek mali disiplin, düşük borçluluk oranları ve sağlam bankacılık sektörüyle diğer birçok gelişmiş ülkeden ayrıştığına dikkati çekti.
     Türkiye, bölgesel bir güç olma yolunda ilerliyor diyen Binbaşgil, Son global çalkantıları başarıyla yöneten Türkiye, artık bölgesinde kilit ülke konumunda bulunuyor diye konuştu.
     Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür tarafından imzalanan protokoller ile KTO üyeleri, Akbanktan KOBİ Destek Paketi, Taksitli Ticari krediler, Ticari İş Yeri kredileri ve Gayri Nakdi kredileri avantajlı koşullarda kullanabilecek.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akbanktan Konya çıkarması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER