Akhisar Belediyespor

Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçından notlar -Beşiktaşta sakatlığı bulunan Fernandes, maç kadrosuna alınmadı


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Akhisar Belediyespora konuk olan Beşiktaşta, sakatlığı bulunan Fernandes maç kadrosunda yer almadı.
     Beşiktaşta takımla Manisaya gelmesine rağmen sakatlığı nedeniyle son 2 antrenmana katılmayan Fernandes, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
     Siyah-beyazlı ekipte son Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11de şans bulan Fernandesin yerine Oğuzhan kadroya girdi.
     Ev sahibi takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçında şans verdiği Serkan ve Eminin yerine Uğur ile Bilal Kısayı ilk 11de oynattı.
    
     -Başkan Fikret Orman tribünde-
    
     Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel de takip etti.
     Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan kale arkası tribünleri tamamen doldu.
     Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, maçtan önce "Tuttuğum değil, tutulduğum takımsın, Aşkhisar" ve "Sizinkisi aşk, bizimkisi memleket meselesi" yazılı pankartlar açtı.
     Beşiktaşlı taraftarlar da "Azrail akıllı ol, Seba başkanın peşini bırak" yazılı afiş astı.
     Ev sahibi ekip sahaya, Manisada uygulanan "251 bin Dev Öğrenci" projesine destek amacıyla "251 bin dev öğrenciyi seviyoruz ve destekliyoruz" yazılı pankartla çıktı.
     Karşılaşmadan önce, hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü Genel Müdürü ve eski futbolcusu Serkan Acar için saygı duruşu yapıldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Mustafa Yıldırım / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER