Aksarayda Gönül Elçileri Projesi tanıtıldı

Aksarayda Gönül Elçileri Projesi tanıtıldı


AKSARAY (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde başlayan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesi Aksarayda tanıtılıyor.
     Aksaray Valisi Selami Altınokun eşi Gülhan Altınok, proje kapsamında ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek projenin tanıtımını yapıyor. Her çocuğun bir aileye muhtaç olduğunu ifade eden Gülhan Altınok, Gönül Elçiliği ve Koruyucu Aile ile ilgili Aksarayda farkındalığın oluştuğunu söyledi.
     Altınok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda, düzenlenen toplantılarla projenin amacını anlattıklarını dile getirerek, şunları kaydetti.
     Gönlü geniş olan, insanlara yardım etmeyi en önemli insani görev olarak gören herkes gönüllü olabilir. Burada önemli olanı insanların huzurunu ve mutluluğunu sağlayabilmek. Projenin daha geniş kapsamda ele alınması için, Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerinde Kaymakam ve eşleri ile birlikte projenin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Aile ortamına anne baba şefkatine kavuşamayan çocuklar çeşitli sorunlarla karşılaşabilmektedir.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksarayda Gönül Elçileri Projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER