Altınordunun Yeşilyurttaki tesisleri

Altınordunun Yeşilyurttaki tesisleri 45 gün sonra kullanıma açılacak


İZMİR (A.A) - Altınordu Genel Müdürü Murat Dizdar, Karabağlar ilçesi Karafatma Dağından düşen kayalar nedeniyle bir süredir kullanılamayan İZVAK Altınordu Tesislerinin, 45 gün sürecek çalışmanın ardından tekrar hizmete sunulacağını bildirdi.
     Genel Müdürü Murat Dizdar yaptığı açıklamada, Yeşilyurt semti Karafatma Dağında bulunan tesislerde Ekim 2011de başlayan kaya kırım işleminin sona erdiği, dağın sahaya bakan bölümüne beton atılarak, çelik konstrüksiyon konulması ve dağ yüzeyinde taş düşmelerine karşı çelik ağla kaplama çalışmalarına başlandığını bildirdi.
     Sahanın çim ve aydınlatmasının da yenileneceği kaydeden Dizdar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karabağlar Belediyesi Başkanı Sıtkı Kürüme yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederek, "Yenilenecek saha, Selçuk tesislerimizdeki gibi yeni nesil İtalyan suni çim zemin olacak. Geleceğimiz gözüyle baktığımız çocuklarımıza en iyi şartlarda ve güvenle futbol oynama imkanı sağlayacağız. Tesislerimiz, 45 gün sürecek çalışmanın ardından tekrar hizmete sunulacak" dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Altınordunun Yeşilyurttaki tesisleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER