Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Amasya Belediye Başkanı Özdemir: -Anadolu Ajansı, kurulduğu günden buyana hizmet kalitesini gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla koruyor


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Anadolu Ajansının kurulduğu günden buyana hizmet kalitesini gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla koruduğunu bildirdi.
     Özdemir, AAnın 93. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Özdemir, mesajında, Anadolu Ajansının habercilik alanında güvenilir bir kaynak olduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansının bu günlere gelmesinde emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Anadolu Ajansı kurulduğu günden buyana hizmet kalitesini gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla koruyor. Milli mücadele döneminde kurulan ve 93 yıldır görevini başarıyla sürdüren Anadolu Ajansı, son yıllarda yaptığı atılım ve yeniliklerle de dünya çapında iddialı bir duruş sergilemektedir. Anadolu Ajansı, Türkiye Cumhuriyetinin yaşayan hafızasıdır. Kaynak olarak gösterildiğinde güveni temsil eden Anadolu Ajansının başta Yönetim Kurulu ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere tüm ajans çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER