Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Tekirdağ Belediyesi, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümünü kent merkezindeki reklam panolarına yazdırdığı mesajla kutladı -Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç: -Anadolu Ajansı, 93 yıllık köklü


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 93üncü yıl dönümünü, kentin çeşitli yerlerindeki reklam panolarına yazdırdığı mesajla kutladı.
     Dalgıçın reklam panolarındaki mesajında, Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun mesajı yer aldı.
     Dalgıç, ayrıca yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Ajansının üstlenmiş olduğu doğru habercilik öncülüğünü büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğini bildirdi.
     Anadolu Ajansının, özgür, tarafsız, ilkeli ve basın meslek ilkelerine sahip çıkan bir anlayışla hareket ettiğini belirten Dalgıç, şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansı, 93 yıllık köklü tarihiyle Türkiyenin sesinin dünyaya duyurulmasında önemli görevler üstlenmiştir. Üstlenmiş olduğu doğru habercilik öncülüğünü de büyük bir başarı ile gerçekleştirmiştir. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın meslek ilkelerine sahip çıkan bir anlayışla 93 yıldan bu yana Türkiyede toplumun gören gözü, duyan kulağı olan Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yılını kutluyor, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de basın sektörünün gelişimine önemli katkılar yapacağına inandığım Ajansın yöneticilerini ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Hakan Şahin
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER