Ankara Kent Konseyinde Ankara Yaşlılık Platformu

Ankara Kent Konseyinde Ankara Yaşlılık Platformu oluşturuldu -Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Aydın: Ankarayı her yaşta yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz


ANKARA (A.A) - Ankara Kent Konseyinin yaşlılara yönelik çalışmaları kapsamında Yaşlılık Platformu oluşturuldu.
     Ankara Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arslan, düzenlenen toplantıda, her yaşta yaşanabilir Yaşlı Dostu Kent Ankara sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.
     Arslan, yaşlılara sağlık, temizlik, tamirat hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetler de verildiğini belirterek, Yaşlı Dostu Kent Ankara projesi kapsamında Ankara Yaşlılık Platformunu oluşturmak istedik. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde Yaşlılar Meclisinin çalışmasını başlatacağız dedi.
     Toplantıda konuşan Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Kemal Aydın, geleceğin en önemli sorununun yaşlılık olacağını, yaşlılara yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.
     Aydın, 2023 yılında bitecek projeyle Ankarayı her yaşta yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi planladıklarını ifade ederek, Yaşlılar Meclisi yaşlıların temsil edileceği ve sorunlarının paylaşılacağı bir yer olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ankara Kent Konseyinde Ankara Yaşlılık Platformu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER