Ankaragücü ve Elazığspordan dostluk mesajı

Ankaragücü ve Elazığspordan dostluk mesajı -Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu: Elazığspor ile işbirliğimiz ve kardeşliğimiz devam edecek -Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Ankaragücü ile Elazığspor dosttur


ANKARA (A.A) - Ankaragücü taraftarları ile Elazığsporlu futbolcular arasında dün yaşanan gerginlik, verilen dostluk mesajlarıyla tatlıya bağlandı.
     Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu ve Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ankaragücü Beştepe Tesislerinde yaptıkları ortak açıklamada, yaşanan fevri olaylardan camianın sorumlu tutulamayacağını belirterek, her iki kulübün dost ve kardeş olduğunu açıkladı.
     Hikmet Hancıoğlu, Elazığsporun Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin düzenlediği futbol turnuvasına katılmak için Ankaraya geldiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Bizden antrenman sahamızı kullanmak için yardım istediler. Biz de kabul ettik. Dün saat 17.30da biten bir maçımız vardı. Biz maçı bitirdikten sonra da Elazığspor kafilesi tesislere giriş yaparken istenmeyen bir olay yaşanmış. Biz misafir etmek isterken böyle bir olayın olması üzüntü verici. Biz spor yapıyoruz. Dayanışma içinde olmamız gerekirken tatsız bir olay oldu. Biz bu olaydan dolayı Elazığspordan özür dileriz. Elazığspor ile işbirliğimiz ve kardeşliğimiz devam edecek.
    
     -Olayın Ankaragücü ile ilgisi yok
    
     Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da başkent ekibinin gücünün taraftarından geldiğini ve bu taraftarın takımlarına sevgiyle bağlı olduğunu söyledi.
     Yaşanan olayın Ankaragücü ile ilgisinin bulunmadığına dikkati çeken Uygun, Ankaragücü tesislerine gelirken alkollü 5 kişinin ettiği küfürlerden dolayı tatsızlık yaşandı. Olayın Ankaragücünün taraftarları tarafından çıkarıldığının iddia edilmesi üzüntü verici diye konuştu.
     Uygun, Ankaragücü ile Elazığsporun dost olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
     Ankaragücü bir çınardır. Bir çok Anadolu takımına da örnek olmuştur. İnşallah Ankaragücü o eski günlerine kavuşur. Tek dileğimiz budur. Kimse bu olayı başka yollara çekmeye çalışmasın. Sporun, kardeşliğin ve barışın olduğu bir ortamda yaşananlar ne Ankaragücünün ne de Elazığsporun bir problemi değildir.
     Bu arada, Ankaragücü yöneticileri, antrenman için saat 18.00de Ankaragücü Beştepe Tesislerine gelen Elazığspor teknik heyeti ve sporcularını sıcak bir şekilde karşıladı. Burada Bülent Uygun ile sohbet eden Ankaragüçlü yetkililer, yaşanan olayların kesinlikle üzücü olduğunu, bu tür olayların tüm camiaya mal edilmemesi gerektiğini belirterek, Elazığ halkını ve Elazığsporu sevdiklerini ifade etti.
     Yapılan açıklamalardan sonra Elazığspor, Ankaragücü tesislerinde antrenmanını gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Yahya Oğuz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaragücü ve Elazığspordan dostluk mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER