Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması

Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması -Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 3,5 yaşındaki çocuğun cesedi ailesi tarafından morgdan alınarak İskenderuna götürüldü


ANTALYA (A.A) - Antalyada sel sularına kapılarak hayatını kaybeden, 3,5 yaşındaki çocuğun cesedi ailesi tarafından morgdan alınarak İskenderuna götürüldü.
     Sel sularına kapılarak kaybolan ve bulunması için Sarısu Deresinde yapılan arama çalışmaları sonucunda ölü bulunan Emine Irmak Reyhaniyenin cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunu kaldırılmıştı. Yapılan otopsinin ardından küçük çocuğun cesedi, ailesi tarafından morgdan alınarak defnedilmek üzere İskenderuna götürüldü.
     Bu arada baba Sinan ile anne Filiz Reyhaniye da hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilerek İskenderuna gitti.
     Antalyada 14 Şubat akşamı gün şiddetli yağış nedeniyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresinde otomobilleriyle sele kapılmış, otomobildeki anne-baba ve bir çocuk kurtulmuş, 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresinde kaybolmuştu. Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.
     Emine Irmak Reyhaniyenin bulunması için arama çalışmaları başlatılmıştı. Yapılan arama çalışmalarının ikinci gününde Irmak Reyhaniyenin cesedi, aracın bulunduğu yerden yaklaşık 200 metre ileride dere içinde yaklaşık 1 metrelik derinlikte balçık içinde bulunmuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER