Bahşılıda Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi tanıtım

Bahşılıda Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi tanıtım toplantısı


KIRIKKALE (A.A) - Bahşılı ilçesinde Kırıkkale Valisi Ali Kolatın eşi İlksen Kolatın da katıldığı Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.
     Törene, İlksen Kolat, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinç, İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Aslan Akman, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, kamu kurum kuruluş müdürleri ile diğer ilgililer katıldı.
     İlksen Kolat, burada yaptığı konuşmada, koruyucu ailenin Türkiye genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatıldığını, bu çerçevede Kırıkkalede de ailelerin bilgilendirilmesi konusunda tanıtım toplantıları düzenlendiğini kaydetti.
     Çocuk Yuvasında ve Çocuk Bakım Evlerinde kalan çocukların en büyük eksikliğinin sıcak bir aile ortamı ve sıcak bir aile ortamında öğretilecek manevi değerler olduğunu ifade eden Kolat, gönül elçisi olarak bu çocuklara güzel bir aile ortamı sağlanmasının önemli bir insani görev olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Bahşılıda Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi tanıtım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER