Bakan Bağışın Oğlum bak git davasına

Bakan Bağışın Oğlum bak git davasına ilişkin açıklaması -Temizlik işçisinin babası Kahraman: Bakanımız, çocuğumun sözünü orada kullandıysa ben de ona bundan dolayı teşekkür ederim, bunun için de çocuğumla gurur duyuyorum


KOCAELİ (A.A) - Sosyal paylaşım sitesindeki Oğlum bak git videosuyla tanınan ve mahkemece 740 lira para cezasına çarptırılan temizlik işçisi Selçuk Kahramanın babası Mustafa Kahraman, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağışın kendisine ilham kaynağı olan işçinin aldığı para cezasını ödeyeceği açıklamasına ilişkin, Bakanımız, çocuğumun sözünü orada kullandıysa ben de ona bundan dolayı teşekkür ederim, bunun için de çocuğumla gurur duyuyorum dedi.
     Baba Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 129 lira mahkeme masrafları olduğunu belirterek, kendilerine destek vereceği yönünde açıklama yapan Bakan Bağışa teşekkür ettiğini söyledi.
     Oğlunun mahkemenin verdiği karara ilişkin kanunlarımız böyleymiş yorumunda bulunduğunu ifade eden Kahraman, Kanunun kestiği parmak acımaz dedik. Bize sahip çıktığı için kendisine teşekkür ederiz. Sayın Egemen Bağış ile bir araya gelmek isterim. Bize sahip çıktı diye konuştu.
     Kendisine Bakan Bağışın ,Oğlum bak git sözü, bir Hollandalı Avrupa Parlamentosu üyesine karşı cevap vermemde ilham kaynağı olmuştur. Para cezasını üstleneceğim sözü hatırlatılan Kahraman, Çocuğumun sözünü orada kullandıysa ben de ona bundan dolayı teşekkür ederim, bunun için de çocuğumla gurur duyuyorum şeklinde konuştu.
     Kahraman, dava sonuçlandıktan sonra birçok kişinin kendilerini arayıp destek olduklarını dile getirerek, adalete güvendiklerini kaydetti.
    
     -Selçuk sabırlı bir çocuk-
    
     Oğlunun çok çalışkan bir yapısının olduğunu ifade eden baba Mustafa Kahraman, sosyal paylaşım sitelerindeki görüntülerde de oğlunun çok sabırlı olduğunun görüldüğünü söyledi.
     Oğlu Selçuk Kahramanın medyada yer almak istemediğini anlatan baba Kahraman, şunları kaydetti:
     Oğlum utanıyor, hiçbir yere çıkmak istemiyor. Bir film çekildi. Film kapsamında 10 yıl daireyi ona ipotek edeceklerdi. 10 yıl çocuğumu kullanmak istediler. Ben de, avukatımız da kabul etmedik. Oğlumu televizyon programlarına çağırdılar ama kabul etmedik. Reklam için gelenler oldu onu da çocuğum kabul etmedi.
    
     -Oğlum bak gitin 41 çeşit ürünü yapılmış-
    
     Oğlum bak git adı altında 41 çeşit ürün yapıldığını öğrendiklerini ifade eden baba Kahraman, söz konusu ürünler hakkında telif başvurusunda bulunduklarını bildirdi.
     Kahraman, telif hakkı konusunda kendilerinden önce 4 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, bu kişilerle mahkeme sürecinin devam ettiğini anlattı.
     Bir film olmak üzere bisküvi, çikolata, tişört, oyuncak, çikolatasıyla birlikte 41 tane Oğlum bak git ürünü var, avukatımız bu konuyla ilgileniyor diyen Kahraman, Ankaradan bir şarkıcının da Oğlum bak git şarkısı yaptığını ifade etti.
     Kahraman, söz konusu olayın olduğu gün çocuğun ailesiyle görüşmeye gittiğini dile getirerek, Benim çocuğum 5 yıl gözetim altında. Bir suç işlerse 740 lira para ödeyecek. Ben işlemeyeceğinden eminim ama tahrik olursa evladım da bir insan... diye konuştu.
     Temizlik işçisi Selçuk Kahraman ile kendisini elindeki kemerle taciz eden Yasin K. arasındaki Oğlum bak git diye başlayan diyalog ve süpürgeli kavga, sosyal paylaşım sitelerinde en fazla izlenen görüntüler arasında yer almıştı. Olayla ilgili görülen davada, temizlik işçisi Kahramana 740 lira para cezası verilmişti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız - Şahin Oktay - İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bakan Bağışın Oğlum bak git davasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER