Baklavacıdan eğitime destek

Baklavacıdan eğitime destek -Bir Okul Bin Gelecek ve Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy kampanyaları kapsamında 4027ye mesaj atan bin 500 vatandaşa baklava dağıtıldı


GAZİANTEP (A.A) - Bir Okul Bin Gelecek ve Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy kampanyaları kapsamında 4027ye mesaj atan bin 500 vatandaşa baklava dağıtıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyalar çerçevesinde kampanyaları tanıtan özel kutucuklar içine baklava konuldu.
     Daha sonra Sanko Park Alışveriş Merkezinde, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Beden Eğitimi Fakültesi ve Spor Meslek Yüksekokulundan 50 öğrencinin katılımıyla 4027 mesaj hattının tanıtım etkinliği esnasında baklavalar mesaj atan vatandaşlara ikram edildi.
     Bu arada kampanyalara sponsorluk eden ve baklava dağıtımına katkıda bulunan Çelebioğulları Baklavacılık Ltd. Şti. adına Vakkas Çifçiye İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından plaket takdim edildi.
     Serin, makamında gerçekleştirilen plaket töreninde, yürütülen kampanyalara verilen böyle anlamlı desteklerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.
     Çiftçi de eğitim adına yapılacak her olumlu şeyin, her adımın arkasında olacaklarını ifade ederek desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Baklavacıdan eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER