Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Caner, Manyasta

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Caner, Manyasta


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Manyasta okulların müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya geldi.
     Caner, öğretmenevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Balıkesirin eğitimde hak ettiği başarıyı yakalayabilmesi için tatil günleri dahil çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
     Yıllar önce Balıkesirin eğitim ve öğretimde çok önemli yerde olduğunu, kendini Türkiyede ispatladığını, ancak bugün hak etmediği bir noktada olmadığını belirten Caner, Bu düşüşün sebebini masaya yatırmak için müdür ve müdür yardımcılarıyla toplantılar yaptık. Aksaklıklar nerede- Eğitimde kalite neden düştü- Buna yönelik tedbirlerin alınmasını etraflıca görüşüyoruz dedi.
     Caner, başarının düşmesinde üç yılda 6 müdür değişikliği, kızların barınma sorunları nedeniyle aileler tarafından orta öğretim kurumlarına gönderilmemesi ve ölçme değerlendirme tekniklerinin yapılmaması olduğunu bildirdi.
     Başarıyı tekrar yakalamak için hedeflerini belirlediklerini dile getiren Caner, şöyle konuştu: Burada okul yöneticilerimizde, bu motivasyonu gördüm. Birlikte Balıkesiri eğitimde hak ettiği noktaya getirmek için ekip ruhuyla çok büyük çaba sarf edeceğiz. Okul yönetimi, veli, öğretmen ve öğrenci dörtlüsü işbirliğinde istediğimiz sonuçları alacağımızı ifade ediyorum. Valimiz Ahmet Turhan da adeta bir eğitim gönüllüsüdür. Talimatlarıyla kesinlikle Balıkesiri eğitimde önce ilk 10a, sonrasında da ilk 3e sokacağız. Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü ile yeni bir protokol imzaladık. Eğitim Fakültesinden bilimsel yaklaşımlar konusunda destek alacağız.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Caner, Manyasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER