Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig -Konyaspor Basın Sözcüsü Öten: -Konyaspor, transfer edilmiş ancak bir gün bile oynatılmamış oyuncuların bedelini ödüyor. Bu nedenle, nokta transferler yapmak için acele etmiyoruz


KONYA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyasporun Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyasporun transfer edilen, ancak bir gün bile oynatılmayan oyuncuların bedelini ödediğini belirterek, Bu nedenle, nokta transferler yapmak için acele etmiyoruz dedi.
     Öten, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Konyasporun yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.
     Yeşil-beyazlı ekibin çekirdek kadrosunun gençlerden oluştuğunu, önemli mevkilere yapılacak nokta transferlerle sezona başlayacaklarını ifade eden Öten, yaş durumu ve sona eren sözleşmeler nedeniyle bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarını hatırlattı.
     Güven Öten, Robak ve Kerenin sözleşmeleri devam ediyor. Bu iki futbolcuyla ilgili teklifler var, değerlendiriyoruz. Geçen yılki 27 kişilik kadrodan 5 kişi eksildi. Transfer komitemiz çalışmalarını titizlikle yapıyor. Konyaspor, transfer edilmiş ancak bir gün bile oynatılmamış oyuncuların bedelini ödüyor. Bu nedenle nokta transferler yapmak için, acele etmiyoruz diye konuştu.
     Konyasporun bütçesini aşma lüksü olmadığını vurgulayan Öten, piyasada yer alan değişik transfer rakamları nedeniyle beklemede olduklarını dile getirdi.
    
     -Konya Torku Şekerspor ile birleşme-
    
     Konyaspor ve Konya Torku Şekersporun güçlerini birleştirmesinin Konya için çok önemli olduğuna dikkati çeken Öten, Her iki takımın da ayrı yönetimleri olacak. İsim değişikliklerinin yapılması için genel kurul yapılması gerekiyor. 19 Temmuzda genel kurul yapmayı düşünüyoruz dedi.
     Öten, birleşmeyle Konya Torku Şekersporun mevcut oyuncularının da yeşil-beyazlı ekibin bünyesine geçtiğini, teknik direktörün kararı doğrultusunda gelecek ve gidecek futbolcuların belli olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir : Mümin Altaş / Murat Aslan
     Yayıncı : Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER