Başbakan Erdoğana verdikleri sözü tuttular

Başbakan Erdoğana verdikleri sözü tuttular -Mardin ziyaretinde Erdoğanın rekor sözü aldığı Mardin Gençlik ve Spor Kulübü atıcıları, 3 Türkiye rekoru kırdı -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kuzu: Başbakan Erdoğan ile görüş


MARDİN (A.A) - İbrahim Sincar/Necdet Doğruyol - Başbakan Recep Tayyip Erdoğana rekor kırma sözü veren Mardin Gençlik ve Spor Kulübü atıcıları, "Ateşli Silahlar Zafer Kupası" müsabakalarında 3 Türkiye rekoru kırdı.
     Başbakan Erdoğanın geçen ay Mardin ziyareti sırasında ödüllendirdiği Mardin Gençlik ve Spor Kulübü (Margenç) atıcıları, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunca Diyarbakırda düzenlenen "Ateşli Silahlar Zafer Kupası" müsabakalarında büyük başarı gösterdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu AA muhabirine, "Ateşli Silahlar Zafer Kupası" müsabakalarında Mardinli sporcuların 3 Türkiye rekoru kırıp, 17 madalya kazandığını söyledi.
     Mardin Gençlik ve Spor Kulübü takımının 2 ay önce Antalyada yapılan yarışmada takım halinde Türkiye rekoru kırdığını vurgulayan Kuzu, bu nedenle Başbakan Erdoğanın Mardin ziyareti sırasında kabul ettiği atıcılara çeşitli hediyeler verdiğini anımsattı.
     "Başbakan Erdoğan ile görüşme atıcılara doping etkisi yaptı" diyen Kuzu, sporcuların uluslararası yarışmalarda da Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.
    
     -"Başbakan Eroğana ve Mardine verdiğimiz sözü tuttuk"
    
     "Ateşli Silahlar Zafer Kupası" müsabakalarında 587 puanla Türkiye rekoru kıran Hakan Abakuş ise Başbakan Erdoğana verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Mardini en iyi şekilde temsil ederek adını duyurduklarını belirten Abakuş, Bu sene inşallah Akdeniz Oyunlarında ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Orada da başarılı olacağıma inanıyorum. Başbakan Mardine geldiği zaman bizleri motive etti. Onunla görüşmek çok güzel bir duyguydu. Kendisine başarı sözü vermiştik. Başbakan Eroğana ve Mardine verdiğimiz sözü tuttuk diye konuştu.
     Mert Vural ise 3 yıldır hem takım hem de ferdi olarak bir çok dereceler elde ettiklerini ifade ederek, bu başarıların gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Verdikleri sözü yerine getirdikleri için sevinçli olduklarını anlatan Vural, şöyle konuştu:
     Diyarbakırdan biri ferdi ikisi takım olmak üzere 3 rekorla döndük. Şubat ayında Antalyada yapılan yarışmada da Türkiye rekoru kırmıştık. Başbakanımızın yanına çıktığımızda bizi ödüllendirmişti. Hem Başbakanımıza hem il yöneticilerimize hem de Mardin halkına verdiğimiz bir süzümüz vardı. Rekor kırıp, kupa ve madalyalar ile döndük. Verdiğimiz sözleri tutuğumuz için çok mutluyuz. Bizlere destek olan il yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Başarılarımızın davamı da gelecek.
     14 yaşındaki sporcu Rümeyse Kara da Diyarbakırdaki yarışmada bireysel dalda madalya almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğana verdikleri sözü tuttular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER