Başbakan Yardımcısı Arınç ve Dışişleri Bakanı

Başbakan Yardımcısı Arınç ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Bursada -Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu, kentin tarihi mekanlarını gezdi


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bursadaki tarihi mekanları gezdi.
     AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat İçi Eğitim Programına katılan Arınç ve Davutoğlu, toplantının ardından önce Emirsultan Camiine geldi. İkindi namazını Emirsultan Camiinde kılan iki Arınç ve Davutoğlu, cami avlusunda vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
     Arınç ve Davutoğlu, daha sonra Emirsultandan Yeşil Türbeye kadar yürüdü. Vatandaşlar, Arınç ve Davutoğluna yol boyunca büyük ilgi gösterdi.
     Yeşil Türbe ve Yeşil Camiini gezen Arınç ile Davutoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Aşevinde kahve içip bir süre dinlendi.
     Tophanedeki Osmangazi ve Orhangazi türbelerine gecen Arınç ile Davutoğlu, iki türbede dua ettikten sonra aynı bölgedeki Üftade Hazretleri Türbesine yürüyerek gitti. Türbeyi gezip yetkililerden bilgi alan Arınç ve Davutoğlu, Davutoğlunun babası vefat eden Boğaziçi Üniversitesinden öğrencisi Yunus Uğura, evinde taziye ziyaretinde de bulundu.
     Arınç ve Davutoğlu, 1 Mart Bağımsızlık Günü nedeniyle Bosna Hersek Fahri Konsolosluğunda düzenlenen resepsiyona da katıldı.
     Başbakan Yardımcısı Arınç ve Dışişleri Bakanı Davutoğluna, gezileri sırasında Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile diğer yetkililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç ve Dışişleri Bakanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER