Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Erkoç: YOSK olarak dümeni Avrupaya kırdık. İnşallah ligdeki tüm maçlarımızı kazanıp ilk dört takımın içine girerek Avrupa kupalarına kalmak istiyor


YALOVA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparslan Erkoç, YOSK olarak dümeni Avrupaya kırdık. İnşallah ligdeki tüm maçlarımızı kazanıp ilk dört takımın içine girerek Avrupa kupalarına kalmak istiyoruz dedi.
     Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Adana Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına karşı elde edilen galibiyeti değerlendirdi.
     Ligdeki son iki maçı da kazanmalarının kendilerine moral verdiğini ifade eden Erkoç, Yalovanın ismini en güzel şekilde duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Yine ligin köklü kulüplerinden Adanayı çok rahat bir oyunla geçtiğimizden dolayı engelli sporcularımı tebrik ediyorum diye konuştu.
     Erkoç, ligde ilk dörde girince Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanacaklarını, bu yolda önemli bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.
     Erkoç, şunları kaydetti:
     YOSK olarak dümeni Avrupaya kırdık. İnşallah ligdeki tüm maçlarımızı kazanıp ilk dört takımın içine girerek Avrupa kupalarına kalmak istiyoruz. En azından 5 maçtan 4ünü kazanıp Avrupa serüvenimize başlamayı hedefliyoruz. Bizi Adanada en iyi şekilde karşılayarak misafir eden Adana Engelliler Spor Kulübü ve taraftarlarına da çok teşekkür ederiz. Centilmence bir mücadele oldu. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için büyük mutluluk yaşıyoruz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER