Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne: 70 - TED Ankara Kolejliler: 76 Salon: Mimar Sinan Hakemler: Mehmet Keseratar, Fatih Arslanoğlu, Önder Yılmaz Olin Edirne: Mehmet Yağmur 7, Bekir 13, Ratkovica 7, Tapoutos 17, Jelinek 11, Davud


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kendi sahasında TED Ankara Kolejlilere 70-76 yenildi.
     Maça her iki takımın karşılıklı sayılarla başladığı maçın ilerleyen dakikalarında ev sahibi takım Jelinek, Parakhouski ve Bekirin sayılarıyla etkili olurken, konuk ekip de Nedim, Stanojevic ve Woodside ile sayılar buldu.
     İlk periyotun bitimine 2 dakika kala Olin Edirne taraftarları ile hakemler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle müsabakaya 7 dakika ara verildi. Karşılıklı basketlerle devam eden ilk periyotu Olin Edirne 24-21 önde tamamladı.
     İkinci periyotta daha iyi bir oyun ortaya koyan ve bulduğu dış atışları iyi değerlendiren ev sahibi takım, periyotun bitimine 2 dakika kala 39-35 öne geçti. Oyundaki üstünlüğünü ilk yarının kalan dakikalarında da koruyan sarı-yeşilli ekip, soyunma odasına 42-40 önde gitti.
     Maçın 3. periyodunda iki takım da farkın açılmasına izin vermedi. 2. yarının başında rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Olin Edirne, periyotun bitimine 2 dakika kala 54-48 öne geçti.
     Periyodun son bölümünde dış atışlarla etkili olan TED Ankara Kolejliler, 3. periyotu 54-56 önde tamamlayarak maçta ilk kez öne geçti.
     Çekişmeli geçen son periyotta Stanojevic ve Penney ile bulduğu sayılarla farkı korumaya çalışan konuk takıma, Olin Edirne, Mehmet, Tapoutos ve Davudun sayılarıyla karşılık vererek maçın son 2 dakikasında 66-65 öne geçti.
     Karşılaşmanın kalan bölümünde Nedim, Woodside ve Penneyin serbest atıştan kazandığı basketlerle öne geçerek oyunun kontrolünü ele alan Ankara ekibi, maçı 70-76 kazandı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER