Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Biga MYOda "Satış Saha Planlaması" konulu konferans


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu(MYO) pazarlama programı öğrencilerine "Satış Saha Planlaması" konulu konferans verildi.
     Yalçın Tesisat Malzemeleri A.Ş Pazarlama Müdürü Çağatay Serimin konuşmacı olarak katıldığı konferans, Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı.
     Satış yöneticilerinin teknolojik gelişmeler, artan rekabet ve ekonomik kriz gibi yeni koşullarla yüzleşmek zorunda kaldığını ifade eden Serim, rekabet ortamında rakipler karşısında fark oluşturmak için güçlü kaynaklara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Serim, "Satış yöneticileri stratejik düşünebilen, ekiplerini motive edebilen, güçlü liderlik özellikleri taşımalıdır. Satış yöneticileri, organizasyonlarını bu değişimlere adapte edebilecek kişisel ve profesyonel becerilere de sahip olmalıdır" dedi.
    
     -Kartal Yuvası tırı, Bigada-
    
     Beşiktaş Jimnastik Kulübünün (BJK) lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı "Kartal Yuvası Tırı" Bigaya geldi.
     Çınarlık Parkında konuşlandırılan tırın sorumlusu Mustafa Yıldız, iki gün boyunca Bigada kalacaklarını belirterek, Beşiktaş ürünlerini taraftarlarla buluşturacaklarını söyledi. Yıldız, "Tırda saat, parfüm, futbol topu, eşofman takımı, forma, atkı, bere, su kabı, bileklik, kupa gibi yaklaşık bin çeşit ürün bulunuyor. Karacabey yönünden gelen tırda 4 personelle hizmet verip buradan da Çanakkale-ye gideceğiz" diye konuştu.
     Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca ise, mayıs ayı içerinde Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Seyit Ateş, gibi önemli isimli ağırlayacaklarını ayrıca 110. yılı etkinlikleri çerçevesinde kutlama gezisi düzenleyerek, tüm taraftarları bir araya getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
    
     -Hanımeli Eğitime Gönül Veren Kadınlar Derneğinden kermes-
    
     Biga Hanımeli Eğitime Gönül Veren Kadınlar Derneğinin düzenlemiş olduğu kermes Çınarlık parkında açıldı.
     10 gün sürecek olan kermesin açılışını yapan Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Biga Hanımeli Eğitime Gönül Veren Kadınlar Derneği gönüllü bayanlarının eğitim adına ücretsiz olarak katkı verdikleri çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.
     Kermese, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tunanın eşi Pervin Tuna, Biga Kaymakamı Fatih Genelin eşi Yasemin Genel, Belediye Başkanı Mehmet Özkan eşi Şerife Özkan ile işadamları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER