Bilecikte servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı

Bilecikte servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecikte servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Atatürk İlkokulunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilecik Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Hizmetleri Bölüm Başkanı Aykut Günlü, RAM Hizmetleri Psikolojik Danışmanı Emrah Ulutaş, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Lütfi Dilmen ve servis şoförleri katıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Şişman, toplantıda yaptığı konuşmada, toplumda herkesin bir görevinin olduğu ve bu görevin en iyi şekilde yapılmasının önemi hakkında açıklamalarda bulundu.
     Servis şoförleriyle yapılan toplantıda fikir alışverişinin amaç edindiğini dile getiren Şişman, Bizler burada birbirimize düşüncelerimizi aktarıyoruz. Yaptığımız görevi daha iyi nasıl yapabiliriz sorusunun cevabını arıyoruz. Servis şoförleri olarak eşya taşımadığımızın, can taşıdığımızın farkında olmalıyız. Bu toplantıda bizim size söyleyeceğimiz şeylerin olduğu gibi sizin de bizimle paylaşmak istediğiniz konular olacak. Burada çocuklarımız için daha güvenli ve kaliteli taşımacılığın nasıl yapılacağı konusunda güzel sonuçlar almak için toplandık. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum dedi.
     RAM Hizmetleri Bölüm Başkanı Günlü de gelişme çağındaki çocukların özellikleri ile servis şoförlerinin çocuklara davranış şeklinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verdi.
     RAM Hizmetleri Psikolojik Danışmanı Emrah Ulutaş ise iletişim, iletişimi engelleyen unsurlar, öğrencilerle iletişim, servis şoförleriyle çocuklar arasındaki iletişimde uyulması gereken kuralları örnekler vererek açıkladı.
     Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Lütfi Dilmen de servis şoförlerinin trafikte ve araçta uymaları gereken kurallar ile güvenli ulaşım konuları hakkında açıklamalarda bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER