Bodrumda yol yapım çalışmaları

Bodrumda yol yapım çalışmaları -Torba Mahallesi ile Göltürkbükü beldesi arasındaki 7.5 kilometrelik yolda bakım onarım çalışmaları başlatıldı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda Torba Mahallesi ile Göltürkbükü beldesi arasındaki 7.5 kilometrelik yolda bakım onarım çalışmaları başlatıldı.
     Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Torba Mahallesi ile Göltürkbükü beldesi arasındaki karayolunda asfaltlama, aydınlatma ve trafik levhaları düzenleme çalışmalarının başladığını söyledi.
     7.5 kilometrelik yolda gerçekleştirilecek çalışma için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İl Özel İdaresi tarafından 2 milyon lira ödenek ayrıldığını kaydeden Gödekmerdan, Yol zemin olarak çok bozuk bir yol. Çizgileri, ışıklandırması yoktu. Güvenlik açısından tehlikeliydi. Bu yola istediğimiz kadar bütçe bulamadık ama Kültür ve Turizm Bakanlığımız 1.5 milyon lira bir para gönderdi, asfalt için de Valiliğimiz İl Özel İdaresi olarak 500 bin lira ödenek sağladı dedi.
     Bu yolun Bodrum turizmi açısından önemli olduğunu dile getiren Gödekmerdan, çalışmalar tamamlandığında yolun daha sağlıklı bir şekilde hizmet vereceğini bildirdi.
     Asfaltlama çalışmalarının pazartesi günü tamamlanacağını kaydeden Gödekmerdan, ardından çizgi, ışıklandırma ve tabela düzenleme çalışmalarının başlayacağını belirtti.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Bodrumda yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER