Bodrumun Gümbet Mahallesinde alt ve üstyapı

Bodrumun Gümbet Mahallesinde alt ve üstyapı çalışmaları


MUĞLA (A.A) - Gümbet Mahallesinde Bodrum Belediyesince alt ve üstyapı çalışmaları başlatıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gümbette 17 kilometrelik içme suyu hattı yenisiyle değiştiriliyor. Bu kapsamda Bodrum Belediyesi, Aydem ve Türk Telekom 2 ay boyunca Gümbette bir dizi çalışmalar yürütecek.
     Eskiyen içme suyu boruları yenileriyle değişecek, ardından Aydem enerji nakil hatlarını yer altına alacak. Yaklaşık 2 ay sürecek olan çalışmaların ardından olarak sokakların aydınlatılması sağlanacak ve bozuk yollara sıcak asfalt dökülecek.
     Gümbet Mahallesindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilk olarak içme suyu borularını yenileriyle değiştireceklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Mahallemize en son 28 yıl önce hizmet yapılmıştı. 17 kilometre içme suyu hattı değişecek. Bunun yanında Aydem Telekomda bu mahallede çalışmalar yapacak. Mahallenin özellikle arka sokaklarında hem aydınlatma hem kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılacak. Trafik yoğun olduğundan kavşak düzenlemesi de yapacağız. Çalışmalarımız yaklaşık 2 ay sürecek. Arka sokaklar çok kötü yollar çok bozuk. Su kaçağı çok fazlaydı burada bunu da önleyeceğiz. Son olarak sıcak asfalt ile pırıl pırıl bir görüntü sağlayacağız.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumun Gümbet Mahallesinde alt ve üstyapı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER