Bozüyükten Kısa Kısa

Bozüyükten Kısa Kısa -Bozüyük Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı yapıldı.
     Kültür Merkezinde Belediye Meclisi Salonunda Belediye Başkan Vekili Bakıcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, MHPli meclis üyelerinin verdiği önergelerle birlikte, 11 gündem maddesi görüşüldü.
     Toplantıda, Bursa Eskişehir Bilecik Kalınma Ajansının (BEBKA) açık bulunan 2012 yılı mali destek programlarından Turizme yönelik küçük ölçekli alt yapı, Sürdürülebilir Sanayi Programları ile 2013 yılı teknik destek, doğrudan faaliyet ve mali destek programlarına, AB hibe programlarına, yurtdışı ülkelerin hibe programları kapsamındaki hibe teklif çağrıları ve Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarının, kamu kurum ve kuruluşlarının teşvik kapsamındaki proje karşılığı hibe ve destek programlarına proje sunulması ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette temsile, ilzama ve talebe ilişkin belgeleri imzalama konusunda oy birliği ile Belediye Başkan Vekili Bakıcıya yetki verildi.
    
     -Futbol: Spor Toto 2. Lig
    
     -Bozüyükspor Teknik Direktörü İşkar:
     -Deplasmanda birçok gol pozisyonu bulduk ancak değerlendiremedik
    
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun Teknik Direktörü Erdal İşkar, Pendikspor deplasmanında birçok gol pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini bildirdi.
     İşkar yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergilediklerini, buldukları pozisyonu değerlendiremeyince sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını söyledi.
     Maçın kırılma noktasının 80. Dakika olduğunu ifade eden İşkar, şöyle konuştu:
     Maçın ilk yarısında çok iyi bir oyun sergiledik. Birçok gol pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Maçın ikinci yarısında ev sahibi takım üstün görünse de biz daha iyi mücadele ettik. Maçın kırılma noktası 80inci dakikada Pendiksporun bulduğu gol oldu. Bu golde hakemin çok büyük hatası vardı. Pozisyon açık şekilde ofsayttı. Maçın başından beri maçı çok iyi yöneten hakem maçın bitmesine son 15 dakika kala taraftarın baskısıyla maçı iyi yönetemedi. O gol olmasaydı belki en kötü bir puanla dönerdik. Bu bir puanda bizim için çok değerli bir puandı. Maçı yöneten hakemlerin daha dikkatli, duyarlı olmalarını ve taraftarların baskısı altına girmemelerini istiyorum.
    
     -Bilecikte Okullar Arası Küçükler Satranç İl Şampiyonası
    
     Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Muhammed Fatih Karataşın, satranç il birincisi olduğu bildirildi.
     Okuldan yapılan açıklamada, Bilecik Gençlik Merkezinde düzenlenen, Okullar Arası Küçükler Satranç İl Şampiyonasına Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, 3 öğrencisiyle katıldı. Katılan öğrencilerden Muhammed Fatih Karataş il birincisi olurken, Melih Akgün il üçüncüsü ve Burakcan Kahraman ise il dördüncüsü oldu.
     Dereceye giren öğrencilerin 1 - 5 Nisan 2013 tarihleri arasında Nevşehirde yapılacak olan Türkiye Satranç Şampiyonasına katılmaya hak kazandıkları kaydedildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten Kısa Kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER