Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu:

Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu: Osmanlı torunları olduğumuzu dünyaya hissettirmeye başladık


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Osmanlı torunları olduklarını dünyaya hissettirmeye başladıklarını bildirdi.
     Berberoğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında, iç ve dış siyasette hareketli günler yaşandığını belirterek, iç siyasette bölücü terör örgütünün tertiplediği açlık grevleri ve terör olaylarının yaşandığını, dış siyasette yaşanan İsrailin Gazzeye yönelik saldırısını şiddetle kınadığını kaydetti.
     AK Parti hükümetinin birçok konuda her sorunla baş eder durumda olduğunu altını çizen Berberoğlu, Türk ve İslam aleminin yeni lideri Başbakanımızın haksızlığa karşı koyan, masum ve mazlumları kollayan ve yanında olan hareket ve açıklamaları Türk ve İslam topluluğunun gönlüne rahatlık getirmiştir. Dünyanın en uç konumundaki Türk ve Müslümanlara el uzatır durumdayız. Bu muhteşem bir sonuçtur. Osmanlı torunları olduğumuzu dünyaya hissettirmeye başladık. Bu durum memnuniyet vericidir. İç siyasette açlık grevleri, sadece reklam ve de örgüte sempati duyulması için yapılmıştır. Fakat hükümetimiz bunu engellemiştir. Bu da başarımızdır dedi.
     Siyasette hiçbir zaman kaçak olmadığını ve savcılık soruşturmaları ile müfettiş soruşturmalarından korkmadığını ifade eden Berberoğlu, şöyle konuştu:
     Bölge siyasetinde malumunuz üzere belediyemiz İçişleri akanlığı kontrolörleri teftişindedir. Sebep ve sonuç ne olursa olsun Bozüyük sporumuzun her zaman destekçisi olacağız. Dün oynanan müsabakada Polatlı-Bugsaşspor kafilesinde Polatlı Belediyesinin iki Başkan Yardımcısı takımlarıyla birlikte geldiler. Biz Bozüyüksporla deplasmana gitsek herhalde ağır cezada yargılanacağız. Ama ne olursa olsun her zaman Bozüyüksporla bir olacağız. Bunun böylece bilinmesi gerekir. Partimiz genel merkezimizle bölgesel sorunlarımızla ilgili istişarelerimizde devam etmektedir. Genel merkezimiz partimiz için bu konularla ilgili en doğru kararı alacaktır. Benim içim çok rahat, veremeyeceğim hiçbir hesap içinde olmadım, olmamda, olmayacağımda. Görev yaptığım sürece her zaman başım dik, alnım açık oldu. Belediye Başkanlığı görevime başladığım ilk gün kendime garip ve kimsesizlerin yanında olacağıma dair bir söz vermiştim. Bunu da büyük bir başarı ile yerine getirdiğimin inancındayım.
     Belediyede yaşanan süreç nedeniyle personelin demorolize olduğunu belirten Berberoğlu, Bozüyüke yapılması planlanan otogar konusundaki alternatifleri meclis gündemine taşıyacağını ve 1 yıl içinde 4 yıllık hizmet yapacaklarını, kendisinin de 24 saat bizzat çalışmaların başında olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER