Bursa Fan Clupun 516. toplantısı

Bursa Fan Clupun 516. toplantısı -Geçen yılın en başarılı futbolcuları seçilen Pinto ve Batalla plaketlerini aldı


BURSA (A.A) - Bursa Fan Clup Derneğinin üyeleri arasında yaptığı ankette, Bursasporda 2012 yılının en başarılı futbolcuları seçilen, Sebastian Pinto ile Pablo Martin Batalla, plaketlerini aldı.
     Bursa Fan Club Derneğinin 516. toplantısı Almira Otelde düzenlendi. Toplantıya, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile Pablo Batalla ve Sebastian Pinto da katıldı. En başarılı defans oyuncusu seçilen Serdar Azizin ise sakatlığı nedeniyle geceye katılamadığı bildirildi.
     Bursa Fan Club Derneği Başkanı Ali Ademoğlu, yaptığı konuşmada, geçen pazar oynanan Fenerbahçe maçına değinerek, Fenerbahçe maçında yaşananlar hepimizi derinden üzmüştür. Yaşananlar kabul edilir gibi değil. Bursa, Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış bir kent. Kimse Bursayı küçük görmesin. Bu kent tarih yazmıştır dedi.
     Üyeleri arasında yaptıkları ankette Serdar, Pinto ve Batallanın büyük bir farkla ilk sıralarda yer aldığını dile getiren Ademoğlu, Bireysel değerlendirmelerin yanı sıra internet üzerinden birçok kişiye ulaştık. Çok büyük bir farkla defansta Serdar Aziz, orta sahada Batalla ve forvette de Pinto en iyi futbolcular seçildiler. Serdar, Pinto ve Batallanın futbolunu tüm Türkiye konuşuyor. Başarılı sporcularımızı yürekten kutluyorum diye konuştu.
     Pinto ve Batalla, böyle bir ödüle layık görüldükleri için mutlu olduklarını söylediler.
     Batalla, bir dernek üyesinin, Messi ile yan yana Arjantin Milli Takımında oynamak gibi bir hayalin var mı- sorusu üzerine, Ben de herkes gibi Messi hayranıyım. Bugüne kadar Arjantin Milli Takımında oynama şansım olmadı ama elbette oynamak isterim yanıtını verdi.
     En anlamlı ve güzel golünün sorulması üzerine Batalla, Şampiyonluk maçımızda Beşiktaşa attığım gol çok anlamlıydı. Çok güzel bir gol olmasa da çok değerli ve unutamayacağım bir goldü diye yanıtladı.
     Pinto ise en güzel gol diye bir ayrım yapmak istemediğini belirterek, Benim için önemli olan ligde şampiyonluk yarışında olduğumuz takımlara attığım gollerdi değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursa Fan Clupun 516. toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER