Bursasporda Karabük mutluluğu

Bursasporda Karabük mutluluğu -Yeşil-beyazlı kulübün A Takım ile birlikte 5 altyapı takımı da Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçları kazandı -Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kocaman: Gerek A takımımız gerekse altyapı


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Bursaspor, deplasmanda Kardemir Karabüksporu 3-0 yenerken, diğer 5 altyapı takımı da Karabükspora geçit vermedi.
     Bursasporun altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içi yaşanan teknik heyet değişikliğine rağmen A takımın zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanından mükemmel bir oyun ve 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldığını dile getirerek, 5 altyapı takımımız da bu hafta Karabükspor ile karşılaştı. Deplasmanda 14 yaş altı takımımız 1-0, 15 yaş altı takımımız 3-2 ve 18 yaş altı takımımız 1-0lık galibiyetler alırken, iç sahada 16 yaş altı takımımız 1-0, 17 yaş altı takımımız da 3-1lik skorlarla 3 puana ulaştı. Gerek A takımımız gerekse altyapı takımlarımız Kardemir Karabükspora geçit vermedi dedi.
     Kocaman, tüm altyapı takımlarının bu sezon önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bursasporun altyapısının başarısını ve gücünü sadece Türkiye değil tüm dünya biliyor. Pek çok oyuncumuz dünyaca ünlü kulüpler tarafından takip ediliyor. Ancak bizim görevimiz A takımımıza karakterli ve iyi oyuncular yetiştirmek. Altyapı antrenörlerimiz de konusunda uzman ve çok kaliteli. Şundan herkes çok emin olsun ki; altyapımızdan çok yetenekli oyuncular yetişiyor. Bunları yavaş yavaş, Bursaspora, Türk ve dünya futboluna hazırlıyoruz.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bursasporda Karabük mutluluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER