Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -İzmir kulüpleri başsağlığı mesajları yayımladı


İZMİR (A.A) - Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı nedeniyle Bucaspor, Göztepe, Karşıyaka ve Altınordu kulüpleri başsağlığı mesajları yayımladı.
     Bucaspor Kulübünden yapılan açıklamada, İbrahim Yazıcının kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği belirtilerek, "Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
    
     -Göztepe-
    
     Kulübün internet sitesinde "Başın sağolsun Bursaspor" başlıklı bir mesaj yayımlayan Göztepenin açıklamasında şunları kaydedildi:
     "3 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren Bursaspor Başkanı ve önemli spor adamı sayın İbrahim Yazıcının vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcıya Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz."
    
     -Karşıyaka-
    
     Karşıyaka Spor Kulübünün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ise Yazıcının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği, vefatının Türk futbolu adına büyük bir kayıp olduğu bildirildi.
     Yazıcıya Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilenirken, "Bursaspor camiasının başı sağolsun" ifadeleri kullanıldı.
    
     -Altınordu-
    
     Spor Toto 2. Ligin yeni temsilcisi Altınordunun mesajında ise şu ifadelere yer verildi: "3 gün önce kalp krizi geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Acıbadem Bursa Hastanesinde bugün hayatını kaybetti. 66 yaşında vefat eden Yazıcıya Allahtan rahmet, kederli ailesine ve Türk futboluna başsağlığı dileriz."
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER