Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -Bütün İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bütün İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum dedi.
     Bursa Valiliğinde, Kamu Görevlileri ve Halkla Bayramlaşma Töreni düzenlendi. Buradaki törene, Bakan Çelikin yanı sıra Vali Şahabettin Harput, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su, Hakan Çavuşoğlu ve Hüseyin Şahin, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
     Bakan Çelik, bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçilen bugünlerde Kurban Bayramının idrak edildiğini belirtti.
     Bayramın, gerek ülkede gerek bölgede kardeşliğe vesile olmasını temenni ettiğini dile getiren Çelik, Bütün İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum dedi.
     Vali Harput da bayramın anlamına uygun şekilde, büyükler, hastalar, garipler, öksüzler ve yetimlerle yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma ve kucaklaşmanın en üst seviyede yaşandığını ifade ederek, bu güzelliğin, dalga dalga dünyaya yayılmasını diledi.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER