Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Belediyenin alt yapı çalışmaları sürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor.
     İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi, Muhtar Hüsnü Akkoyun Caddesi, İleri Sokak, Göktürk Sokak, İlker Korkut Sokak, Nusret Mayın Sokakta yapılacak altyapı şebeke hattı revizyonu çalışmalarına yarın başlanacak.
     Söz konusu bölgeler, etap etap devam edecek çalışmalar süresince trafiğe kapatılacak.
     Ç3, ÇT3 ve Ç11K Sefakent hatlarının kullanmakta olduğu İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesinde yapılacak çalışmaları nedeniyle söz hatlarda çalışan halk otobüsleri Demircioğlu Caddesini kullanacak.
    
     -UEDAŞtan bağış-
    
     Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Yüce, Çanakkale Bölgesi İşletme Müdürü Volkan Arpacı ve Halkla İlişkiler yetkilisi Mehmet Çelikaslan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özdemiri makamında ziyaret edip, üniversitenin düzenlediği Şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyasına bağış yaptı.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, UEDAŞın kampanyaya anlamlı bir destek verdiğini belirterek, kütüphanenin son dönemde hem nicel hem de nitel olarak geliştiğini kaydetti.
     Bölge illerinden de araştırma yapmak amacıyla ÇOMÜ Kütüphanesine gelindiğini ifade eden Özdemir, kütüphanede her konuya ilişkin kitabın bulunmasının büyük zenginlik olduğunu kaydetti.
     Yusuf Ziya Yüce ise anlamlı bir kampanyaya destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını bildirdi.
    
     -Mehmet Akif Düşüncesinde Din Tasavvuru konulu konferans düzenlendi-
    
     ÇOMÜ İlahiyat Fakültesinde, Mehmet Akif Düşüncesinde Din Tasavvuru konulu konferans düzenlendi.
     İl Müftüsü İbrahim Öcüt, yaptığı konuşmada, Mehmet Akifin bazı şiirlerinden derleme yaptı.
     Öcüt, milletin hurafelere karşı uyanık olmasını ve Allahın kullarına bahşettiği en büyük nimeti olan aklı kullanılmasını istedi.
     Bazı televizyon programlarının insanları dinden soğuttuğunu belirten Öcüt, Bu tür programlarda Allah dostu bazı kişiler değişik bir çerçevede gösteriliyor. Halkımız bu konuda bilinçli hareket etmelidir dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER