Çanakkale Valisi Tuna:

Çanakkale Valisi Tuna: -Anadolu Ajansımız bizim çok köklü değerimiz, gururumuz


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Anadolu Ajansımız bizim çok köklü değerimiz, gururumuz. Dünyanın her tarafından zamana, olaylara tanıklık eden muhabirleriyle, çalışanlarıyla bizi sürekli anında aydınlatıyorlar dedi.
     Tuna, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde, Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Kamuran Akkuş tarafından kendisine sunulan Anadolu Ajansı 2012 Almanakı inceledi.
     Vali Tuna, böyle kalıcı bir eser bırakmanın önemli olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:
     Anadolu Ajansımız bizim çok köklü, değerimiz, gururumuz. Dünyanın her tarafından zamana, olaylara tanıklık eden muhabirleriyle, çalışanlarıyla bizi sürekli anında aydınlatıyorlar. 2012 yılında dünya ve Türkiye açısından önemli olayları, tanıklık ettiğimiz kadarıyla özetlemiş oluyorlar. Güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum, kendilerini tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz her zaman Anadolu Ajansımızla sağlıklı ve doğrudan ilişkiler içerisinde olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
     Akkuş ise AAnın, 100. yıl vizyonu çerçevesinde hazırlanan eserin, bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlandığını ifade etti, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Çanakkale Valisi Tuna: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER