Çankırıda 100 bin fidan dağıtıldı

Çankırıda 100 bin fidan dağıtıldı


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliği Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, il merkezi ve ilçelerde, aynı anda toplam 100 bin fidan ücretsiz olarak dağıtıldı.
     Belediye binasının yanında bulunan boş alanda gerçekleştirilen fidan dağıtımına, Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Orman İşletme Müdürü Sami Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Müftüsü Arslan Türk ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
     Çankırı Valisi Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha yeşil bir Çankırı ve yaşanabilir çevre hedefine ulaşmak için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, Bu sürece vatandaşların da katılımını sağlamak için fidan dağıtıyoruz. Tüm Çankırılıları fidan dikmeye davet ediyorum dedi.
     Fidanlık Müdürü Jale Güven ise, düzenlenen törenle il merkezinde 20 bin fidanın dağıtıldığını aktararak, il genelinde aynı anda toplam 100 bin fidan dağıtıldığını söyledi.
     Sedir, Çam, Karaçam ve Mavi Selvi türlerindeki fidanların dağıtıldığını ifade eden Güven, Çankırıyı yeni fidanlarla yeşertmeyi hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Çankırıda 100 bin fidan dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER