ÇGCden, Farkındalık eğitimleri

ÇGCden, Farkındalık eğitimleri


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından düzenlenen Farkındalık eğitimleri başlıyor.
     ÇGC, merkezi Bursada bulunan Türkiyenin danışmanlık eğitimleri konusundaki deneyimli kuruluşlarından biri olan İzgören Akademi ile 1 yıllık Seminer Takvimi planlaması yaptı. Seminer takvimine göre, iletişim konulu ilk seminer, 27 Şubat Çarşamba günü saat 10.30da Çanakale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Süleyman Demirel Konferans Salonunda yapılacak.
     Medya sektöründe çalışanların yanı sıra halka da açık olacak seminer İzgören Akademi Kurumsal Projeler Yöneticisi Özlem Afacan Erbaşlar tarafından verilecek. Aynı gün saat 13.30da ise Süleyman Demirel Konferans Salonunda Kendi Hayatının Lideri Ol konulu ikinci seminer gerçekleşecek.
     ÇGC Başkanı Burak Gezen, bir saat sürecek seminerin amacının, insanların profesyonel ve özel yaşantısında kendilerini doğru anlatabilmeleri ve karşısındakileri doğru anlayabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
     Bu amaçla böyle bir etkinlik düzenlediklerini anlatan Gezen, Seminerde, önyargı, sınıflar-algı, farklı iletişim ortamları, etkin dinleme ve konuşma konu başlıkları işlenecek. Kendi Hayatının Lideri Ol seminerinde ise yurt sevgisi, iş kalitesi, girişimcilik, dürüstlük ve hoşgörü konuları işlenecek. Her iki seminerinde öncelikle meslektaşlarımız olmak üzere Çanakkale kamuoyuna önemli katlı sağlayacağına inanıyorum diye konuştu.
     Gezen, İzgören Akademi ile birlikte düzenleyecekleri seminerlerin devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Gazeteci arkadaşlarımızın meslek yaşamlarında her zaman ihtiyaç duyacağı İletişim başta olmak üzere birçok konuda seminer planladık. Meslektaşlarımızın yanı sıra Çanakkalelilerin de istifade edebilmesi için seminerleri halka açık yapmaya karar verdik. İzgören Akademi ile yıl içinde, Beden Dili, Başarının Fotoğrafı, Takım Çalışması, Liderlik, Sosyal Davranış ve Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri, Avucunuzdaki Kelebek, Motivasyon başlıklı seminerler gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇGCden, Farkındalık eğitimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER