CHPnin Genişletilmiş Örgüt Toplantısı

CHPnin Genişletilmiş Örgüt Toplantısı


BURSA (A.A) - CHP Genişletilmiş Örgüt Toplantısı, Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde yapıldı.
     Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, yaptığı konuşmada, toplantının amacının bir yıl sonra yapılacak yerel seçimler öncesinde önerileri almak, seçim stratejilerini belirlemek olduğunu söyledi.
     Siyasi partilerin asli görevinin toplumsal huzuru sağlamak olduğunu ifade eden Cozlan, Bunun en etkin yolu iktidar olmaktan, halkın desteğini almaktan geçer. İktidarın yolunun belediyelerden geçtiğini sizler de biliyorsunuz. Belediyeler halkın siyasete katıldığı başlangıç noktasıdır dedi.
     CHP İl Başkanı Metin Çelik de çağdaş, demokrat, aydın, Atatürkçü yurttaşların yaşadığı bu ilçede, Genişletilmiş Örgüt Toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini söyledi. Çelik, şöyle konuştu:
     Yaklaşık bir yıl sonra yapılacak seçimlerde CHPnin altı oklu bayrağını Mudanya Belediyesine dikmek temel hedefimiz ve önceliğimiz olmalıdır. Bunun tüm örgütün hem hedefi hem de Mudanyada yaşayan CHPlilerin namus borcu olduğunu söylüyorum. Mütarekenin gerçekleştirildiği bu güzel ilçede bayrağımızı belediyeye dikmek için tüm parti teşkilatımızın, seçim öncesi mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak, tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip, çareler üreterek hazırlanıp, muhakkak CHPnin kalesi olan Mudanyada belediyeyi kazanmamız gerekir.
     Toplantıya, CHP Parti Meclis Üyesi Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Milletvekili Turhan Tayan, partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber CHPnin Genişletilmiş Örgüt Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER