CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacık, bazı

CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacık, bazı ilçeleri ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gölova, Akıncılar ve Suşehri ilçelerini ziyaret etti.
     Kocacık, bazı rektör yardımcılarıyla beraber Gölova ilçesine geldi. İlçedeki kız öğrenci yurdu ile Kültür ve Sanat Merkezini gezen Kocacık, daha sonra Akıncılar ilçesine geçti.
     Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak ile ilçeye yüksekokul açılması konusunu görüşen Kocacık, hem Gölova hem de Akıncılar ilçelerinin yetkililerinin yüksekokul açılması talebi bulunduğunu aktardı.
     Gerekli altyapı kriterlerinin raporlaştırılması halinde bunu senatolarına sunabileceklerini kaydeden Kocacık, Amacımız, tüm ilçelerimizde, kriterlerine uygun olmak kaydıyla yüksekokulları yaygınlaştırmak. İnşallah bir sonraki gelişimizde güzel haberlerle geliriz dedi.
     Kocacık, Suşehri ilçesinde de incelemelerde bulundu. Suşehri halkının, Sivasta eğitim veren Suşehri Sağlık Yüksekokulunun ilçeye getirilmesini istediğini hatırlatan Kocacık, öğretim görevlisi sorununun aşılması durumunda okulun ilçede eğitim verebileceğini, bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydetti.
     Belediye Başkanı Sedat Sel ise Kocacıkı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacık, bazı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER