Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle Artvinde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi


ARTVİN (A.A) - Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Artvinde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.
     Vali Necmettin Kalkan ile eşi Hatice Kalkan, Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde verilen resepsiyonda davetlileri karşılayarak bayramlarını kutladı.
     Vali Kalkan, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin sadece bir yönetim şekli olmadığını belirterek, Cumhuriyet büyük devletler kurmuş bir milletin ilk çağdaşlaşma sürecidir. Şundan herbirimiz emin olmalıyız ki bu Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının asli görevidir. Ben 2 gündür Valiliğimiz organizasyonlarına verdiğiniz destek ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Verdiğiniz desteklerden dolayı şunu rahatlıkla söylüyorum ki her türlü art düşüncelere rağmen, bu millet Cumhuriyetini ilelebet, sonsuza kadar yaşatacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından Vali Kalkan ve eşi Hatice Kalkan, Cumhuriyet pastasını keserek konuklarına ikram etti. Resepsiyonda, Artvin Valiliğince hazırlanan Dünden Bugüne 89 yılda Artvin konulu sinevizyon gösterisi izlendi.
     Resepsiyona, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mutlu Çat, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman, Vali Yardımcıları Bahadır Güneş, Yılmaz Kurt, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, kaymakamlar ve belediye başkanları, askeri erkan ve kurum müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER