Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -İlçeye asfalt döküm makinesi alındı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar Belediyesinin aldığı asfalt serme makinesi, ilçeye getirildi.
     Devlet Malzeme Ofisinden alınan asfalt serme makinesi, belediye binası önüne getirilerek sergilendi.
     Belediye Başkanı Saffet Acar, 520 bin liraya mal olan asfalt serme aracının, 13 ton kapasiteli olduğunu ve 8 metre genişlikte serme işlemi gerçekleştirdiğini söyledi.
     Filolarına yeni bir aracı dahil etmekten mutlu olduğunu ifade eden Acar, Araç ilçeye uzun yıllar hizmet edecek. Belediyemize daha önce 18 yeni araç kazandırmıştık. Bünyemizde çok eskiden hibe edilmiş asfalt serme makinesi kullanılmaz durumdaydı dedi.
    
     -Kayseri Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ulusoy, Dinarda
    
     Kayseri Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Fikri Ulusoy, Dinar ilçesini ziyaret etti.
     Ulusoy, Suçıkan Park Dinlenme Tesislerinde gazetecilerle yaptığı açıklamada, üstün zekalı ve özel yetenekleri olan çocukları merkezlerinde ilgi alanları ve yeteneklerine göre özel dersler vererek yetiştirdiklerini bildirdi.
     Öğrencilerin bir çoğunun yanlış tercih kurbanı olduğunu ifade eden Ulusoy, Bu konuda biz özel çalışma yürütüyoruz. Dinardaki öğrencilerimize de yardımcı olmak isteriz. Konuyla ilgili öğrencilerimizin ya da velilerinin, www.kayseribilsem.com internet adresinden bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz dedi.
    
     -Belediye birim amirleri toplantısı yapıldı
    
     Dinar Belediyesinde birim amirleri toplantısı yapıldı.
     Başkan Saffet Acarın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Fen İşleri, İmar, Emlak, Bilgi İşlem, Zabıta bölümlerin amirleri katıldı. Toplantıda ilçenin sorunları, su, yol, kanalizasyon yapımı, Sosyal Güvenlik Kurumu ilçe binası inşaatı, yeni yapılacak hastane ve yapımı devam eden cezaevi inşaatı konularının ele alındığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER