Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Meyve suyu fabrikası kurmak isteyen firma yetkilileri, Başkan Saffet Acarı ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesinde meyve suyu fabrikası kurmayı planlayan firma yetkilileri, Başkan Saffet Acarı makamında ziyaret etti.
     Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat AŞ firması yetkilileri, belediyeye gelerek Başkan Saffet Acarı makamında ziyaret etti.
     Firma yetkilisi Murat Güler, ilçede yapmak istedikleri fabrikayla ilgili bilgi verdi.
     Saffet Acar ise imar planı ve durumlarını anlattı.
     İlçede, Konak Mahallesi Çivril yolu üzerindeki, mülkiyeti belediyeye ait 200 bin, 87 bin ve 83 bin metre kare alana sahip arsaların, yatırım yapma şartıyla açık artırmalı teklif ihalesiyle satılacağı öğrenildi.
    
     -AK Parti İlçe Başkanından Dinar Meslek Yüksekokuluna ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Dinar İlçe Başkanı Nazif Metehan Aydın, partinin yönetim kurulu üyeleri İdris Er, Galip Uluağaç ve Mehmet Uysal ile birlikte Dinar Meslek Yüksekdkulu Müdürü İbrahim Balık makamında ziyaret etti.
     Okul Müdürü Balık, ziyarette ilçede açılması planlanan 4 yıllık yüksek okul konusuna değinerek, ilçe halkının bu konuya destek vermesi gerektiğini belirtti. Balık, Meslek Yüksek Okulu olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Rektörlük ile ilgili görüşmeleri düzenler, gerekli bütün girişimleri sağlarız dedi.
     Metehan Aydın ise gerekli adımların kısa sürede atılması gerektiğini söyleyerek, Bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Amaç 4 yıllık okulsa, bu işin alt yapısını sağlam tutmamız gerekir diye konuştu.
     Görüşmede, okulla ilgili gerekli girişimlerin yapılması ve takip edilmesi için dernek kurulması konusu da ele alındı.
    
     -Kredi Yurtlar Kurumunda aşure günü
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar Kredi Yurtlar Kurumunda aşure günü düzenlendi.
     Kredi Yurtlar Kurumu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Kurum Müdürü Mustafa Asan, görevliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, hazırlanan aşure dağıtıldı.
     Asan, etkinlikteki konuşmasında, aşurenin, içerisindeki ürünlerle bir mozaik oluşturduğunu belirterek, Dinar Kredi Yurtlar Kurumu da Türkiyenin dört bir yanından gelen öğrenciler ile birlikte güzel bir mozaik oluşturuyor. Birincisini yaptığımız bu özel günümüzü her yıl daha da genişleterek devam ettireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER