Divriğide Fotoğraf Çekimi Kursu açıldı

Divriğide Fotoğraf Çekimi Kursu açıldı


SİVAS (A.A) - Divriği ilçesinde Fotoğraf Çekimi Kursu açıldı.
     Divriği Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Babamgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezi olarak bu yıl çeşitli kurslar açtıklarını belirtti.
     Kurslara beklentilerin üzerinde kayıt yapıldığını ifade eden Babamgül, İlçede ilk defa düzenlenen bakır işleme, fotoğraf çekimi kursuna oldukça rağbet var. Fotoğraf kursuna 20-30 kursiyerin kayıt yaptırmasını bekliyorduk ancak 60a yakın kayıt yaptırıldı dedi.
     Divriğinin tarihi ve kültürel bir ilçe olduğunu ve tanıtım noktasında eksikliklerin olduğunu dile getiren Babamgül, kursların ilçenin tanıtımında katkısı olacağına inandıklarını söyledi. Kursta fotoğrafçılık eğitimi alan gençlerin, yakın zamanda çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde, internetin birçok alanında paylaşarak, farkında olmadan ilçelerinin, memleketlerinin tanıtımına katkı sağlayacağını vurgulayan Babamgül, kursların açılmasında kendilerine destek veren Kaymakam Mehmet Nebi Kayaya teşekkür etti.
     Kurs hocası ve fotoğraf sanatçısı Yusuf Güldalı da kurslara gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, kursun ilk günü kursiyerlere fotoğraf çekmenin genel detaylarını ve özetini anlattıklarını ifade etti. Güldalı, yakın zamanda kursiyerlerle beraber kültürel alanlarla doğa alanlarını gezerek, yerinde çekimler yapacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Mücahit Koç / Merve Topuz
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Divriğide Fotoğraf Çekimi Kursu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER