Diyarbakırspordaki ekonomik sıkıntı

Diyarbakırspordaki ekonomik sıkıntı -Kayyum ataması beklenen yeşil kırmızılı kulüp, yol masrafları için 12 bin lira bulamazsa Maltepespor deplasmanına gidemeyecek -Kulüp Muhasebe Müdürü Marsil: -Maltepespor ile yapacağımız


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Diyarbakırspor, yol masrafları için 12 bin lira bulamazsa Maltepespor deplasmanına gidemeyecek.
     Dernekler İl Müdürlüğünün, yönetime kayyum ataması yapılması için mahkemeye yaptığı başvurunun sonucu beklenirken, yeşil kırmızılı ekipte maddi sıkıntı giderek derinleşiyor.
     Diyarbakırspor Muhasebe Müdürü İsmet Marsil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpte yönetimin olmaması nedeniyle ciddi bir sıkıntının yaşandığını belirtti.
     Kulüben sıkıntılarının giderilmesi için yaptıkları bütün görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını kaydeden Marsil, şunları söyledi:
     Maltepespor ile yapacağımız maça ekonomik nedenlerden dolayı gidemeyeceğiz. Diyarbakır ve İstanbulda görüştüğümüz bazı kişilerden netice alamadık. Herhangi bir destek bulamadık. Görüştüğümüz herkesin, Aman Diyarbakırspordan uzak duralım gibi bir yaklaşımları mevcut. İstanbulda Maltepespor deplasmanına gidip gelmemizin maliyeti 12 bin lira. Çünkü iki gece konaklama yapmamız lazım. Bu parayı bulamadığımız için gidemiyoruz. Şuanda kayyum ataması da yapılmadığı için yönetici bulunmuyor. Bu da bizim için handikaptır.
    
     -Futbolculara iki öğün yemek-
    
     Kulübün ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla temin etmeye çalıştıklarını anlatan Marsil, Sporcularımız ve çalışanlarımızın kulübün yeni bir idari yapıya kavuşması yönünde beklentisi var. Kulübün günlük ihtiyaçlarını bir yerlerden borç ederek veya rica ederek temin ediyoruz. Futbolcularımıza sabah kahvaltısı ve bir öğün yemek verebiliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Yakut-İsmail Ersan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırspordaki ekonomik sıkıntı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER