Doktorun hasta yakınlarınca darbedildiği iddiası

Doktorun hasta yakınlarınca darbedildiği iddiası


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda özel bir hastanede görevli doktorun hasta yakınları tarafından darbedildiği ileri sürüldü.
     Dr. Fatih Sever, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, acil servise gelen gebe bir kadının aynı hastanede görevli bir kadın doğum doktoru tarafından gönderildiğini belirterek, kayıt yaptırıp ona sevk edilmek istediğini söyledi.
     Bunun üzerine ismi verilen doktoru aradığını ve onun hasta göndermediğini dile getirmesi üzerine, gebeyi ilgili birime yönlendirdiğini kaydeden Sever, "Hasta bayan, acili kullanarak gitmeyi planlarken direk kadın doğuma giriş yapacağını öğrendiği için, katkı parasını herhalde vermek istemediğinden, olay çıkarmaya başladı, eşini olaya sürükledi. Eşi ve dışarıdan telefonla çağırdığı bir adam tarafından darbedildim. Şahsı da telefonla çağırmışlar acil serviste halledilecek bir doktor var diye, bu işi yapması amacıyla" ifadelerini kullandı.
     Sever, darp nedeniyle dizinde kırık ve zedelenme oluştuğunu, ayağının üstüne basamadığını ve kendisine 1 ay rapor verildiğini bildirerek, felçli olan annesine bakamayacağı için büyük üzüntü yaşadığını vurguladı.
     Kendisini darbedenlerin hastaneden hemen ayrıldığını belirten Dr. Sever, bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Doktorun hasta yakınlarınca darbedildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER