Dünya Engelliler Günü

Dünya Engelliler Günü -Çorumda düzenlenen eğlence programında engelli öğrencilerin Gangnam Style dansı ilgiyle izlendi


ÇORUM (A.A) - Çorumda engellilere yönelik düzenlenen eğlence programında, öğrencilerin Koreli müzisyen PSYnin Gangnam Style müziği eşliğindeki dansı ilgiyle izlendi.
     Çorum Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz Eğleniyoruz adı altında eğlence programı düzenlendi.
     Bir otelde düzenlenen programa katılan Vali Sabri Başköy, devletin son 10 yılda engelliler için önemli adımlar attığını ifade ederek, engellilerin hayatının kolaylaştırılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.
     Salonun tamamen dolu olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Vali Başköy, Gelirken bir yavrumuz bana Vali amca programda Gangnam Style oynayacağız dedi. Eğlenmek için hazırlanmışlar. Biz de bol bol eğlenmeleri için konuşmaları kısa tutuyoruz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de belediye olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, Biz engelli vatandaşlarımız için yapmamız gerekenleri kendimize ödev olarak kabul ettik. Bugüne kadar nasıl özverili bir şekilde bu işle yakından ilgilendiysek bundan sonra da daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğiz dedi.
     Programda Vali Başköy ve Belediye Başkanı Külcü ile birlikte pasta da kesen engelli öğrenciler, hazırladıkları oyunları izleyiciyle paylaştı. Sergiledikleri oyunlara özgü kıyafetler de giyen öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı. Engelli öğrencilerin özellikle Koreli müzisyen PSYnin Gangnam Style müziği eşliğindeki dansı ilgiyle izlendi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER