Düzce, futbol kulüpleri için cazibe merkezi

Düzce, futbol kulüpleri için cazibe merkezi oldu -Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dağdelen: -"Fenerbahçe Kulübünün Düzceye yaptığı tesis öncü rol oynadı" -"Beşiktaşın da tesisleşmeye başlamış olması, diğer takımlarımızı Dü


DÜZCE (A.A) - Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen, Fenerbahçe Kulübünün Topuk Yaylasına yaptığı tesislerin, kentin cazibe merkezi olmasında öncü rol oynadığını belirterek, "Beşiktaşın da tesisleşmeye başlamış olması, diğer takımlarımızı burası için teşvik ediyor" dedi.
     Dağdelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaynaşlı Kurugöl ve Yörükler Yaylasında yapılması planlanan BJK Tesislerinde son aşamaya gelindiğini kaydederek, "Kurugöl Tabiat ve Parklar Müdürlüğünde ihale aşamasına geldik. Allah nasip ederse bir ayda süreç tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu.
     Tesislerin yapılacağı arazinin 3,5 dönümünün orman vasfında olduğu iddiasıyla açılan davanın kulüp lehine sonuçlandığını anlatan Dağdelen, "Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Trabzonlusu, tüm kamuoyu bu projeyi destekledi. Artık çocuklarımız herkese açık bu tesiste top oynayabilecek. Düzce, bu tesisi kazandı" ifadesini kullandı.
     Dağdelen, şöyle konuştu:
     "Fenerbahçenin Düzceye yaptığı tesis öncü rol oynadı. Beşiktaşın da tesisleşmeye başlamış olması, diğer takımlarımızı burası için teşvik ediyor. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de beni arayarak tesis talebinde bulundu. Gerekli incelemeler yapıldı, tahsis gerçekleştirilecek.
     Düzcenin mükemmel bir coğrafyası var. Düzce Valisi Adnan Yılmaz, bu konuda büyük imkanlar sağlıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. O nedenle Düzcemize daha çok takım gelecek.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce, futbol kulüpleri için cazibe merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER