Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Vali Duruerden Bahçeşehir Kolejine ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer, Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti.
     Okul müdürleri Mahmut Boztürk ve Aysun Yiğitsoy tarafından karşılan Duruer, kolejin sınıflarında ve salonlarında incelemelerde bulunduktan sonra 1. sınıf öğrencilerinin okuma çalışmalarını izledi.
     Kolejin fiziki altyapısının yeterli olduğunu belirten Duruer, Öğrencilerin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum dedi.
     Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da yer aldı.
    
     -Milletvekili Müezzinoğlu öğrencilerle buluştu
    
     AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, öğrencilerle buluştu.
     Süleyman Demirel Fen Lisesinin kariyer günleri etkinliğine katılan Müezzinoğlu, öğrencilere 3M formülünü anlattı.
     Münazaracı, müzakereci ve mücadeleci olmanın önemini anlatan Müezzinoğlu, 3M kuralına uymayanların münakaşacı olacağını ifade etti.
     Öz değerlere saygılı, öz güven duygusu içinde olanların hayatta hep başarılı olacağını ifade eden Müezzinoğlu, Öz değerleri sağlıklı olmayan bireylerin etiketleri ne kadar güçlü de olsa çok başarılı olamazlar. Merkeze kendinizi koyun, öz güveniniz olsun başkalarına güvenerek başarılı olamazsınız dedi.
     Müezzinoğlunu Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü ve öğrenciler ile öğretmenler dinledi.
    
     -Ulusal Ajans Programları Süloğlunda anlatıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği ve Eşgüdüm Merkezi (ABEM) tarafından Süloğlu ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     ABEM Program sorumlusu Yalçın Yıldırım, ilçe halk eğitim merkezi salonundaki bilgilendirme toplantısında Ulusal Ajans Programlarını katılımcılara anlattı.
     Yıldırım, AB fonlarını kullanarak proje oluşturulmasının önemli olduğunu kaydetti.
    
     -Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu:
     -Üniversiteler kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışılıyor
    
     Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, üniversitelerde meydana gelen olayların bir senaryo etrafından döndüğünü ve öğrencilerin kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışıldığını öne sürdü.
     Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitelerdeki son günlerde meydana gelen olayların işgal lobilerince yürütüldüğünü iddia etti.
     Demokrasi dışı hak arayışlarının arkasında farklı düşünceler olduğunu ileri süren Cankaloğlu, şunları kaydetti:
     Üniversiteler kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışılıyor. Bu olayların adı doğru konmalıdır, teşhis ve tahlilleri doğru yapılmalıdır. Bir takım ağızların ve medyanın bu olayları sıradan sağcı-solcu çatışması gibi lanse edip geçiştirmesi ve milleti yanıltması asla doğru değildir. Bu olayların gerçek adı, Kandilin çocuklarıyla Marksist solun evlatlarının üniversiteleri ele geçirme planlarıdır.
    
     Muhabir: Ekip / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER