Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -AK Partiden Şehit Aileleri Derneğine ziyaret


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanlığı yetkilileri, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.
     Dernek binasındaki ziyarette konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, şehit aileleri ve yakınlarına söz verilen şehir içi ücretsiz ulaşım konusunu, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi Başkanı Serkan Oltandiken ile görüştüğünü söyledi.
     Şehit aileleri ve yakınlarının yanında olduklarını belirten Kahve, ücretsiz ulaşım sağlamak için oluşturulan kartların şubat ayı içerisinde verileceği sözünü aldıklarını kaydetti.
     Ziyarette, AK Parti Edirne İl Başkan yardımcıları Hilmi Zorlutuna ve Aziz Akpınar, AK Parti Edirne İl Yönetim Kurulu üyeleri Cevat Darcanlı ve İdris Dinç de hazır bulundu.
    
     -Biçerdöver operatörlüğü ile traktör bakım ve onarım kursu-
    
     Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasınca, biçerdöver operatörlüğü ile traktör bakım ve onarım kursu düzenlendi.
     Odadan yapılan yazılı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasınca yürütülen 2011 Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Tarıma Dayalı Sanayide İstihdam ve İhracatı Arttırma Projesinin uygulanması çerçevesinde katılımcılara Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasında biçerdöver operatörlüğü ile traktör bakım ve onarım kursu verildiği belirtildi.
     Açıklamada, 110 kişinin eğitim aldığı kursta, sosyal güvencesi olmayanlara yol ve yiyecek masraflarını karşılayabilmeleri için harcırah verildiği ifade edildi.
     Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasının, sosyal refahın artmasına katkıda bulunmak, istihdamı arttırmak ve iş gücü kalitesini yükseltmek için çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER