Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Tekin: -Otoparklar satışa çıkarılarak Edirnenin geleceği ile adeta kumar oynanıyor


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, kentteki otoparkların satışa çıkarılarak Edirnenin geleceği ile adeta kumar oynandığını savundu.
     Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, şubat ayındaki belediye meclisi toplantısında alınan kararlarda Kervansarayın arkasındaki otopark ile Şaban Açıkgöz Otel önündeki otoparkın satışa çıkarılacağı kararının alındığını belirtti.
     Edirne Belediyesinin kentin temel sorunlarına çözüm getirmediğini iddia eden Tekin, şunları kaydetti:
     Uzun yıllardır Edirnenin önde gelen sorunları arasında yer alan ancak bu konuda çeyrek asırlık görevi süresince ciddi bir adım atmayan sayın Sedefçinin, şimdi de şehrin merkezindeki iki otoparkı satma kararı alması, bardağı taşıran son damla olmuştur. Otoparklar satışa çıkarılarak Edirnenin geleceği ile adeta kumar oynanıyor. Bu satış illa olacaksa ancak söz konusu yerlerin otopark alanı olarak kullanılması şartı konulmalıdır.
    
     -AK Partiden Edirne Lisesinde Yetişenler Derneğine ziyaret-
    
     AK Parti Edirne İl Halkla İlişkiler Başkanlığı, Edirne Lisesinde Yetişenler Derneğini ziyaret etti.
     Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ziyarette AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Hilmi Zorlutuna, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aziz Akpınar ve il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu belirtildi.
    
     -Edirne Kadın Girişimciler Kurulundan Uzunköprüde ziyaretler-
    
     Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Uzunköprüde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     ETSOdan yapılan yazılı açıklamada, Edirne Kadın Girişimciler Kurulunun Kaymakam Uğur Kolsuz, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın ve Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Yıldırımı ziyaret ederek, çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği belirtildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER