EGAFED 80inci Yönetim Kurulu toplantısı

EGAFED 80inci Yönetim Kurulu toplantısı -Toplantı, TÜGİK Başkanı Güralın da katılımıyla 21-23 Aralıkta Kütahyada yapılacak


KÜTAHYA (A.A) - Ege-Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonunun (EGAFED) 80inci Yönetim Kurulu toplantısı, 21-23 Aralıkta Kütahyada yapılacak.
     Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen, yaptığı yazılı açıklamada, KÜGİADın çatı kuruluşu olan EGAFEDin 80inci Yönetim Kurulu toplantısının, Kütahyada gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Kütahyadaki toplantıya, Ege ve Akdeniz bölgelerinden çok sayıda genç işadamının yanı sıra Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güralın da katılacağını duyuran Delen, şunları kaydetti:
     EGAFED, Yönetim Kurulu toplantısını 21-23 Aralıkta Kütahyada gerçekleştirecek. KÜGİADın ev sahipliğinde yapılacak toplantıya, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki derneklere bağlı işadamları katılacak. EGAFEDin Güral Harlek Otelde gerçekleştireceği Yönetim Kurulu toplantısına TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve Genel Sekreteri Demokan Eren de misafir olarak katılacak. Kütahyanın tanıtımının yapılacağı ve bölgenin de sorunlarının konuşulacağı toplantı, Kütahya için büyük öneme sahiptir. Bölgedeki genç işadamlarına ilimizin yatırım imkanlarını ve cazibe noktalarını aktaracağız.
     Delen, toplantıya EGAFED Başkanı Efkan Ceylanın başkanlık edeceğini ve Ceylanın toplantının ardından basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber EGAFED 80inci Yönetim Kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER